Visie

Vanaf een kind geboren wordt zijn we prestatiegericht. Groeit het niet volgens de curve van het consultatiebureau, dan komen er allemaal adviezen die goed zouden zijn om op te volgen zodat het kind aan de standaarden voldoet. De huidige maatschappij vraagt veel van ons. We moeten blijven presteren en zijn veelal materialistisch ingesteld. We willen steeds meer en groter, maar worden we daar nu echt gelukkig van?

InMens gaat met jou op zoek naar hoe jij zelf kunt Her~Inneren en Ont~Wikkelen. Welke verlangens heb je en wat wil je graag voor jezelf en je gezin? In de coaching of behandeling gaan we uit van jouw Eigen~Wijsheid. We zijn namelijk van mening dat jij als ervaringsdeskundige zelf al veel oplossingen in huis hebt. InMens werkt daarbij vanuit een holistische visie. We bieden reguliere coaching, maar ook energetische therapie zoals Reiki. Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’. wat staat voor ‘Geheel’. Vanuit een holistische visie kijken we dan ook naar lichaam, geest en ziel. Wist je dat jouw ontwikkeling en leven deels al bepaald waren, vanaf het moment van bevruchting? Wist je dat we allemaal kleine of grote trauma’s hebben opgelopen in onze kindertijd? Alles wat jij sinds de bevruchting hebt meegemaakt is opgeslagen in je onderbewuste en neem je al je hele leven met je mee. Heeft je kind veel woede uitbarstingen? Blijf je als ouder vaak in dezelfde patronen steken? Heb je een immense prestatiedrang of ben je immens perfectionistisch? Allemaal overtuigingen en mechanismen die je door de jaren hebt meegekregen en die later vanuit het onderbewuste kunnen opspelen en dan in de weg kunnen zitten.

Leven vanuit je InMens zorgt voor balans. Leef je vanuit balans, dan zul je zien dat lichaam, geest en ziel in harmonie zijn. Met gevolg dat je draagkracht vergroot, je meer energie hebt, je productiever bent en je gelukkiger voelt.