Reiki Behandelingen

Ervaar je veel onrust of stress? Heb je lichamelijke klachten waarvan je niet zo goed weet waar ze vandaan komen of voel je je emotioneel niet zo stabiel? Reiki kan dan van betekenis zijn. Door de Reiki energie worden innerlijke blokkades opgelost en wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam in werking gesteld. Een Reiki behandeling zorgt meestal direct voor een ontspannen gevoel, maar kan er ook voor zorgen dat emoties beter kunnen stromen en hun uitweg vinden. Reiki kan er zelfs voor zorgen dat kleine lichamelijke pijntjes verdwijnen of naar de achtergrond gaan.

Voor Reiki behandelingen hebben we binnen InMens verschillend aanbod.

Reiki behandelingen op afstand
Deze behandeling vraag je aan middels het contactformulier. Telefonisch volgt er een korte intake en spreken we een datum en tijd af. Er komt via e-mail een bevestiging en verdere informatie. Op de afgesproken datum en tijd zorg je er voor dat je comfortabel en in stilte kunt zitten met beide voeten op de grond. Op afstand wordt de behandeling gegeven. Deze duurt 10-15 minuten. Na de behandeling laat ik via een WhatsApp berichtje weten dat de behandeling klaar is en deel ik ook mijn bevindingen.

Vind je het fijn om naast deze behandeling meer contact te hebben, dan kun je ook kiezen voor een Reiki Coaching. Je ontvangt dan 5 Reiki behandelingen op afstand en krijgt nog 5x 45 minuten online coaching. Middels dit traject kunnen we specifiek kijken naar je klachten en hoe je deze op kunt lossen.

Tarieven zijn terug te vinden via het menu.


Reiki behandeling
Ook een gewone Reiki behandeling vraag je aan middels het contact formulier. We houden een telefonische intake en spreken samen een datum en tijd af voor de behandeling. Er komt een bevestiging en informatie via e-mail. De behandeling vindt plaats in de praktijk. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten inclusief korte nabespreking.

Net als bij een behandeling op afstand kan ook bij de fysieke behandelingen gekozen worden voor Reiki Coaching. Deze coaching bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur. Dit is inclusief tafelbehandeling en gesprek achteraf.

Tarieven zijn terug te vinden via het menu.

NB: De fysieke behandelingen zijn tijdelijk niet te boeken wegens mijn zwangerschap. Vanaf april 2023 worden deze behandelingen weer opgestart.